Recensies - The Perfect House

Wat onze klanten zeggen

The Perfect House biedt betrouwbare en flexibele dienstverlening, waarbij kleinschaligheid en ervaring doeltreffend samen gaan. Ik ben erg tevreden over het persoonlijke contact en scherpe tarieven.

Anoniem

Beste agentschap om te gebruiken bij het verhuren van uw huis. Heb meerdere jaren goede ervaring met hen. Goede service en goede prijzen.

Jasper de Valk
Hi-En Montijn

Mijn ervaring met Jasper Holleboom van The Perfect House verdient een 10! Dat klinkt misschien overdreven, maar deskundigheid, efficiency én uiterst aangename omgangsvormen bij de verkoop van mijn appartement maken dat cijfer volkomen verdiend.

Hi-En Montijn
Michiel van den Bergh

Jasper Holleboom heeft voor mij een appartement verhuurd aan een expat uit Spanje. Ik verhuur al sinds 1989 appartementen aan expats en heb ervaring met andere makelaars. Jasper heeft deze verhuur zeer goed en professioneel aangepakt. Hij heeft foto’s laten maken en de advertentie op de website verzorgd. Binnen enkele dagen had hij een aantal kandidaten, waardoor ik keuze had. Jasper kan ik echt iedereen aanraden zonder voorbehoud. Minimaal 5 sterren!

Michiel van den Bergh

Meer weten?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
20:19