Over ons - The Perfect House

Eerlijke Makelaars, Eerlijk Advies.

Waarom wij ons eerlijk noemen? Tja, we krijgen dit regelmatig terug van onze klanten. Die ons verfrissend eerlijk vinden en blij zijn met een makelaar die ze voor de volle 100% vertrouwen. Vertrouwen dat we onze stinkende best doen om hun belangen te behartigen én ook daadwerkelijk aan- en verkopen. Ook in deze markt.

 

 

Met 'Onder de Pannen' hulp aan economisch daklozen.

We voelen ons ook betrokken. Betrokken bij heel veel zaken en zeker ook met mensen die het minder makkelijk hebben dan wij. Die om welke reden dan ook (even) buiten de pot plassen. Of beter gezegd, even geen huis hebben waar ze die pot kunnen zetten, omdat ze door faillissement, scheiding of schulden op straat zijn beland en geen sociaal vangnet hebben.

 

De Regenboog Groep ondersteunt deze zogeheten economisch daklozen met het initiatief Onder de Pannen. Zodat deze mensen even geen zorgen hebben over een slaapplaats en daarmee de tijd krijgen op adem te komen en te concentreren op het weer op de rit krijgen van hun leven.  

 

En wij op onze beurt steunen dit project, niet alleen mentaal, maar ook financieel. Met een donatie van €50 per verkocht of aangekocht huis. Doe jij met ons mee? Vul dan, bij aan of verkoop van jouw huis, onze donatie aan met een door jezelf te bepalen bedrag. In deze brochure kan je meer over het project lezen. 

 

 

 

Meer informatie
Huis verkopen

Daarom The Perfect House

Smiley

Eerlijk
We zeggen wat we denken en handelen daarnaar.

Duimpje

Betrokken
We lopen hard voor je, echt heel hard.

Poppetje

Authentiek
We zijn echte mensen zonder poespas.

Huis

Vakkennis
We weten wat we doen door theorie en praktijk te combineren.

Grafiek

Onderhandelaars
Een goed resultaat voor de juiste prijs.

Camera

Focus
Een klein en hecht team.

Wat klanten van ons zeggen

Klanten beoordelen ons met een:
10

"Bij dit jonge kantoor moet je zijn. Professioneel, flexibel, deskundig en zeer servicegericht. Alles wat ik niet persé zelf moest doen is me uit handen genomen. Zelfs de oplevering. Dankzij hun prijszetting heb ik 40.000,= meer gekregen dan waar ik op gerekend had."

Dhr. de Boer
Hugo de Grootkade 66

"Zeer goede ervaring met Jasper van The Perfect House. Echt een zeer betrouwbare makelaar. Ik had niet verwacht dat ik ooit zo'n positieve recensie zou schrijven voor een makelaar maar voor ons heeft hij echt het maximale eruit gehaald (nog meer dan we verwacht hadden zelfs)! Daarnaast is zijn tarief erg scherp en heeft veel kennis over de lokale markt in Amsterdam West. Een absolute aanrader."

Dhr. S. Mutsaards
Vancouverstraat 2-I

Meer weten?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
21:52