Huis verkopen - The Perfect House

De verkoop van je huis wil je perfect laten verlopen.

Amsterdam is een prachtige stad waar mensen graag wonen. Dat is fijn want dat zorgt ervoor dat er veel interesse is in jouw huis. Alleen, een huis te koop zetten kan iedereen, maar een huis succesvol verkopen is een vak. Ook in deze tijd! Je wilt je huis voor een goede prijs en onder de juiste voorwaarden verkopen. Samen met iemand die zegt waar het op staat en die naast je staat. Perfect, juíst daarom schakel je ons in. Eerlijke Makelaars, Eerlijk Advies.

Meer informatie
Huis verkopen

Daarom The Perfect House

Smiley

Eerlijk
Eerlijkheid zit in van alles. In grote en in kleine dingen. Wij zijn tijdens het gehele verkoopproces eerlijk en open over wat wij vinden en denken. We maken jou wegwijs in de weinig transparante woningmarkt. We hebben nooit een dubbele agenda, wij kiezen altijd wat het beste is voor jóu.

Duimpje

Betrokken
We gaan samen met jou deze reis aan. Want zo ervaren veel mensen het verkopen van hun huis, als een avontuurlijke reis in onbekend gebied. We zijn er voor jou, niet alleen op het zakelijke vlak maar ook voor jouw persoonlijke verhaal. En snappen dat het om meer gaat dan alleen om stenen.

Poppetje

Authentiek
We zijn gewoon oprecht aardige sympathieke én authentieke mensen. We nemen geen blad voor onze mond, gedragen ons in alle situaties zoals we zijn. We staan met beide benen op de grond en zeggen waar het op staat, ook als dat erin resulteert dat we een huis niet aan/verkopen.

Huis

Vakkennis
Je koopt en verkoopt maar een paar keer in je leven een huis. Daarom wil je iemand naast je die precies weet wat er speelt in de Amsterdamse huizenmarkt. En wij weten dat. We weten voor welke prijzen de huizen worden verkocht en voor welke prijs we jouw huis in de markt gaan zetten.

Grafiek

Onderhandelaars
Goed kunnen onderhandelen is een heel belangrijke onderdeel van makelen, ook bij verkoop. Want jij wilt gewoon de juiste prijs voor je huis. En dat niet alleen, je wilt ook de juiste verkoopvoorwaarden. Daar zorgen we voor.

Camera

Focus
We zijn een klein en hecht team. Je hebt met 1 makelaar, joúw makelaar te maken. Die zich vastbijt in jouw situatie en wensen. En daar heel hard voor loopt. Want elke klant telt. En laten we eerlijk zijn, we moeten hard werken voor elke nieuwe klant. En dat doen we met overtuiging!

Uit welke stappen bestaat het verkopen van jouw huis.

1
Vrijblijvende kennismaking
2
Opdrachtbevestiging en verkoopstrategie
3
Informatieverzameling
4
Gratis verkoopstyling
5
Fotografie en video
6
Inmeten en 2D en 3D plattegrond
7
Advertentie opstellen
8
On en offline promotie van jouw huis
9
Bezichtigingen en onderhandeling
10
Tekenen verkoopovereenkomst
11
Overdracht huis

Tarieven

Wij hanteren een courtage die afhankelijk is van de waarde van jouw huis. Dat vinden wij wel zo eerlijk. Hieronder zie je de courtages, inclusief 21% BTW.

Woningen tussen € 0 - € 600.000
1,2% courtage
Woningen tussen € 600.000 - € 1000.000
1,0% courtage
Woningen tussen € 1000.000 - € 5.000.000
0,8% courtage

Ons tarief is incl. BTW. Opstartkosten €600 eveneens incl. 21% BTW.

Wat klanten van ons zeggen

Klanten beoordelen ons met een:
10

"Bij dit jonge kantoor moet je zijn. Professioneel, flexibel, deskundig en zeer servicegericht. Alles wat ik niet persé zelf moest doen is me uit handen genomen. Zelfs de oplevering. Dankzij hun prijszetting heb ik 40.000,= meer gekregen dan waar ik op gerekend had."

Dhr. de Boer
Hugo de Grootkade 66

"Zeer goede ervaring met Jasper van The Perfect House. Echt een zeer betrouwbare makelaar. Ik had niet verwacht dat ik ooit zo'n positieve recensie zou schrijven voor een makelaar maar voor ons heeft hij echt het maximale eruit gehaald (nog meer dan we verwacht hadden zelfs)! Daarnaast is zijn tarief erg scherp en heeft veel kennis over de lokale markt in Amsterdam West. Een absolute aanrader."

Dhr. S. Mutsaards
Vancouverstraat 2-I

Meer weten?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
19:35