Verhuur nieuw - The Perfect House

De perfecte huurder voor jouw huis.

Uiteraard ben je zuinig op jouw huis, ook als je er niet zelf in woont. Dat snappen wij heel goed. Daarom verhuren we jouw huis niet aan de eerste de beste, maar screenen mogelijke huurders op basis van het vooraf vastgestelde profiel. Voor de presentatie en advertentie laten we foto’s door een professionele fotograaf maken. Met een waterdicht contract zorgen we ervoor dat jij én de huurder precies weten waar jullie aan toe zijn. Dit alles tegen het eerlijke tarief van 1 maand huur (incl. BTW). Perfect toch, daarom schakel je ons in. Eerlijke Makelaars, Eerlijk Advies.

Meer informatie
Huis verkopen

Daarom The Perfect House

Smiley

Vrijblijvende kennismaking
Het is wel zo prettig om elkaar een beetje te kennen zodat jij weet aan wie je je huis toevertrouwt en wij weten wat jouw behoeftes en verwachtingen zijn ten aanzien van huurder, duur en prijs. Over dat laatste kunnen wij je uiteraard ook goed adviseren.

Duimpje

Perfect presentatie van je huis
Een ‘open deur’ maar uiteraard is de presentatie van je huis belangrijk. Daarom maakt een professionele fotograaf de foto’s en zorgen wij voor fijne pakkende teksten passend bij jouw huis.

Poppetje

Advertentie op diverse kanalen
Hoe meer mensen jouw huis kunnen vinden, hoe meer keuze we hebben bij de selectie van de geschikte huurder. Daarom plaatsen we jouw huis op meerdere platformen, waaronder Nederlands grootste verhuur portal Pararius. Ook brengen we je huis onder de aandacht op social media-kanalen.

Huis

Screenen en voorleggen van kandidaten
Nadat we de kandidaten persoonlijk hebben ontmoet tijdens de bezichtigingen screenen we hen op basis van het paspoort en het inkomen. Wanneer dit allemaal klopt en aansluit bij het gewenste profiel, leggen we de huurder aan je voor. Want jíj beslist.

Grafiek

Het contract
Het is voor jou en voor de huurder belangrijk dat het huurcontract begrijpelijk is en rechtsgeldig. Zo wordt niemand verrast tijdens of bij het einde van de verhuurperiode!

Camera

Sleuteloverdracht
Het is altijd weer een leuk moment om de nieuwe huurder in zijn nieuwe huis te verwelkomen. We maken foto’s van de staat en van de inventaris van jouw huis, zodat daar aan het einde van de huurperiode geen discussies over zijn. Uiteraard leggen we ook alle details van het huis uit. We vinden het belangrijk dat dit goed gebeurt en gaan pas weg als alle vragen zijn beantwoord en alles is overgedragen.

Meer weten?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
21:54