Huis aankopen - The Perfect House

Samen kopen we jouw perfecte huis.

De huizenmarkt in Amsterdam is uitermate lastig. Het lijkt wel alsof iedereen hier wil wonen én het liefst in een koophuis. Er staat ook zoveel moois te koop. Wat kan je precies kopen voor jouw budget. En als je jouw perfecte huis hebt gevonden wat moet je dan precies bieden. Hiervoor is kennis van de markt en ervaring nodig. Omdat je die zelf niet of onvoldoende hebt, schakel je ons in. Want wij doen niet anders dan huizen aan- en verkopen. Dus laat het bieden en onderhandelen aan ons over, dan kan jij je concentreren op het perfecte huis. Eerlijke Makelaars, Eerlijk Advies.

Meer informatie
Huis aankopen

Daarom The Perfect House

Smiley

Goede voorbereiding is het halve werk
Het is belangrijk om precies te weten aan welke punten jouw nieuwe huis perse moet voldoen. En hoe realistisch zijn jouw wensen in combinatie met het beschikbare budget. Of moeten we in een andere buurt of naar een kleiner huis zoeken. Hoe helderder jouw wensen, hoe makkelijker is de zoektocht.

Duimpje

De zoektocht naar jouw perfecte huis
Wanneer er een huis te koop komt dat aan jouw wensen voldoet, plannen we snel een afspraak in zodat we bij de eerste bezichtigingen zijn. Dat kan een voorsprong opleveren ten opzichte van andere aspirant kopers. De woningmarkt in Amsterdam gaat snel, daarom handelen wij ook snel.

Poppetje

Samen bezichtigen
We zijn bij alle bezichtigingen aanwezig. Zo kunnen we jou eerlijk adviseren over de bouwkundige staat, courantheid en eventuele verbouwmogelijkheden. We kennen de populariteit van de buurt en kunnen de reële marktwaarde inschatten. Je krijgt hoe dan ook altijd onze eerlijke mening.

Huis

Bieden en onderhandelen
Je wilt het bezichtigde huis te kopen! Wij hebben de documenten van het huis grondig bekeken en jou over eventuele bijzonderheden geïnformeerd. Wij adviseren je over het bod en de (ontbindende) voorwaarden en doen de onderhandelingen. Uiteraard weet jij precies wat jij kan besteden.

Grafiek

De aankoop
Goed nieuws, ons bod is geaccepteerd! We zijn het dus eens geworden met de verkopende partij over de prijs en voorwaarden. Ook met het tekenen van de koopakte houden we de vaart erin. Een getekende koopakte geeft jou zekerheid. Natuurlijk helpen we jou ook in deze fase met het beoordelen van alle papieren.

Camera

De overdracht
Eindelijk, het is zover. In de koopakte is de datum van overdracht vastgelegd. Voordat we naar de notaris gaan voor de definitieve koopakte, lopen we met de verkoper door het huis. Als het goed is, is het precies zo als toen jij het hebt bezichtigd, maar dan leger. Nog heel even en jij bent de nieuwe eigenaar!

Tarieven

Wij hanteren een courtage die afhankelijk is van de waarde van het door jou aan te kopen huis. Dat vinden wij wel zo eerlijk. En je betaalt alleen wanneer we jouw perfecte huis hebben gekocht.

Woningen tussen € 0 - € 600.000
1,2% courtage
Woningen tussen € 600.000 - € 1000.000
1,0% courtage
Woningen tussen € 1000.000 - € 5.000.000
0,8% courtage

Ons tarief is incl. BTW.

Wat klanten van ons zeggen

Klanten beoordelen ons met een:
9.8

"Bij dit jonge kantoor moet je zijn. Professioneel, flexibel, deskundig en zeer servicegericht. Alles wat ik niet persé zelf moest doen is me uit handen genomen. Zelfs de oplevering. Dankzij hun prijszetting heb ik 40.000,= meer gekregen dan waar ik op gerekend had."

Dhr. de Boer
Hugo de Grootkade 66

"Zeer goede ervaring met Jasper van The Perfect House. Echt een zeer betrouwbare makelaar. Ik had niet verwacht dat ik ooit zo'n positieve recensie zou schrijven voor een makelaar maar voor ons heeft hij echt het maximale eruit gehaald (nog meer dan we verwacht hadden zelfs)! Daarnaast is zijn tarief erg scherp en heeft veel kennis over de lokale markt in Amsterdam West. Een absolute aanrader."

Dhr. S. Mutsaards
Vancouverstraat 2-I

Meer weten?

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op
Hoe kunnen wij je helpen?
20:57